Om Dansk Sikkerhed & Sikring

Sikkerhed med mange års erfaring

2010

Vi startede i tidernes morgen som et Autoriseret El- installatørselskab og med en dørmands afdeling i København imens vi alle havde fast job indenfor vores forskellige felter i sikkerhedsbranchen, alle med en fælles passion for sikring.

2015 

blev det så til Dansk Sikkerhed & Sikring.

De kompetencer vi havde med var med afsæt og viden fra andre sikkerhedselskaber og vi havde alle viden fra forskellige stillinger som følgende:

Elektriker, vagtfunktionær, livvagt, teknikker, detektiv og selvfølgelig event/dørmand. Foruden dette har vi folk med baggrunde som politibetjente og fra militæret samt brand/ambulancetjeneste og det havde betydningen at vi har mange kompetencer i huset der kan se hele vejen rundt og derfor give god service, gode priser og markedets bedste sikkerhedseksperter til glæde for dig som kunde.

2018 

Rykkede vi rundt i afdelingerne og delta det hele op  

Dans Sikkerhed & Sikring kom derfor med nyt cvr, men stadig under GSM-Group  til at stå med udelukkende Tekniksikring (Alarmsystemer - Videoovervågning- adgangskontrol ) samt  

Alle diverse Vagtserviceydelser  

Når du vælger os som din leverandør, får du en løsning der er skræddersyet til dit behov, vi følger udviklingen og tager løbende analyser over nye trusselsniveaer og rapporterer til dig detaljeret med forslag til udbedringer for dig og din virksomhed.

Der er flere grunde til at vælge DSS som partner til netop din sikkerhedsløsning

Hvorfor vente til skaden er sket ?   ring til os i dag T: 71 99 32 33 og få det bedste tilbud og rådgivning til din sikring